Maspalomas
GranCanaria.com El Tiempo Hoy Home

Golf

 

Beste bestemming van het jaar in Europa 2013

Gran Canaria is de bestemming van het jaar onder de Europese golfliefhebbers.

Dit is geen slogan. Dit zeggen wij niet. Gran Canaria heeft de  IAGTO Award2013 ontvangen als beste Europese bestemming om te golfen. Een erkenning van de operators, verenigd in IAGTO, en toegekend door professionals uit de sector.

Panoramisch uitzicht oo een golfbaan onder een blauwe hemel

De IAGTO Awards worden jaarlijks toegekend door de International Association of Golf Tour Operators, een associatie van wereldwijde professionals, die meer dan 2.000 marketingbedrijven uit 90 landen in zich verenigt. Onder die bedrijven zijn meer dan 500 touroperators die zich exclusief aan de verkoop van golfvakanties wijden en die kiezen elk jaar de beste bestemmingen en de beste resorts voor het uitoefenen van deze sport.

Een golfer probeert zijn beste slag op Gran Canaria
Gezicht op bunkers op een golfbaan in het zuiden van het eiland

Ons eiland verwierf een waardevolle impuls van de kant van de IAGTO nu de keuze van Gran Canaria om een golfbestemming van de eerste rang te worden, door hen is gezien en erkend. Een erkenning van een toeristische bestemming die ook weer niet nieuw is in deze branche, aangezien de eerste golfbaan van dit land in 1891 hier werd geopend, in Gran Canaria.

Maar de bezoeker zal hier niet alleen traditie vinden. Gran Canaria heeft vastberaden gekozen voor een doorgaande modernisering van zijn golf-aanbod. Een eiland waar publieke en private initiatieven hand-in-hand samenwerken om aan onze bezoekers de best mogelijke golf-vakanties aan te bieden.

De President van de Cabildo, de President van de Associatie voor Golfbanen, D. Agustín Manriqu, de bedrijfsleider van de associatie, D. Pablo Linares en de President van IAGTO, Mr. Peter Walton tijdens de uitreiking van de prijs (Award)
Logo van IAGTO

We zijn IAGTO dankbaar voor deze erkenning die een hart onder de riem steekt van alle managers en staf van de 8 golfbanen van het eiland om door te gaan op de weg van constante verbetering.


Voor meer informatie over golf op Gran Canaria verzoeken wij u contact op te nemen met:
Gran Canaria Golf Association
Telefoon: (+34) 928 362 939
Website: www.grancanariagolf.com


Patronaat voor Toerisme van Gran Canaria. Alle rechten voorbehouden.
Juridische informatie